Екс-чоловік Дженніфер Лопес одружується на "Міс Парагвай", на 23 роки молодшу за нього

Фото Instagram

Марк Ентоні щасливий з молоденькою нареченою.

Через три місяці після того, як Марк Ентоні та його наречена Надя Феррейра офіційно оголосили про стосунки в Instagram, пара повідомила про заручини.

53-річний музикант і 23-річна колишня учасниця конкурсу «Міс Всесвіт» оголосили про свої заручини в четвер під час вечірки в ресторані Sexy Fish в Майамі, і Феррейра поділилася у своїй історії в Instagram фотографією свого великого кільця з діамантом.

Фото Instagram

Фото Instagram

Згідно з Instagram Феррейри, пара провела день в Майамі з друзями перед вечіркою, обідала і веселилася на яхті. Повідомляється, що вечірка Sexy Fish була проведена на честь 23-річчя моделі, яке відбулося 10 травня.

Читати такожНе мама: дочка Дженніфер Лопес шокувала своїм зовнішнім виглядом

"Вони були на розкішному вечері, який складався з суші, устриць і ікри і, здавалося, були в надзвичайно святковому настрої, обіймаючись і цілуючись всю ніч за розкішним столом в оточенні друзів", - повідомляє джерело видання PEOPLE.

Пізніше Надя, одягнена в обтягуючу білу сукню, розмістила в своєму Instagram фотографію, що демонструє приголомшливе обручку з діамантом, з підписом «Engagement Partyyy» і емодзі з кільцем.

Ентоні і Феррейра викликали чутки про роман після прогулянки в Мехіко на початку цього року, і вони підтвердили свої відносини через Instagram за допомогою Селфі, зробленого в літаку в березні.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Марка Ентоні Дженніфер Лопес, візьме участь у благодійному концерті на острові Чертоза-ді-Сан-Джакомо на Капрі. Всі кошти підуть на допомогу Україні та українцям, постраждалим від війни

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти