Колишня дружина Ілона Маска показала їхню крихітку-доньку та назвала дивне ім'я дівчинки

Граймс показала дочку від Ілон Маска з незвичайним ім'ям / instagram.com/grimes

При народженні їй було дано рідкісне ім'я, проте Граймс вирішила, що тепер буде називати дитину по-іншому.

Канадська співачка, музикант і художниця Граймс (Клер Сі Буше) є матір'ю двох з дев'яти дітей американського підприємця і мільярдера Ілона Маска. У грудні 2021 року з'явилася Екза Дарк Сайдеріл (приблизна транскрипція) - наймолодша з дітей Маска.

Примітно, що дівчинка з'явилася на світ через три місяці після розставання артистки і бізнесмена, а також на місяць пізніше позашлюбних єдинокровних близнюків, яких Ілону народила топ-менеджер заснованої ним компанії Neuralink Шівон Зіліс.

Маленька Екза і так має вкрай незвичайна ім'я, проте в домашній обстановці її називають "Y" за аналогією з її єдиноутробним братом X (де Х - невідома змінна) Æ a-12 (приблизна транскрипція - Екс Еш Ей-Твелв). Маск і Буше надавали іменам своїх малюків особливе значення, і кожен з їх елементів має особливе трактування.

Однак нещодавно Граймс на своїй сторінці в Twitter заявила, що планує змінити ім'я доньки. Вона хотіла б просто залишити в свідоцтві знак питання "?", але це суперечить законам штату Каліфорнія - в імені повинні бути тільки букви, а не символи і цифри.

Тоді вона запропонувала інші альтернативи: " Тепер вона "Y" або "Why?"("Чому?") або просто "?" (але уряд такого не визнає). Цікавість, одвічні питання... І всяке таке". Також Буше показала, як виглядає їх з Маском маленька дочка - зазвичай вони намагаються берегти її приватність, але, за словами артистки, на цьому знімку Вай сама на себе не схожа.

Екза Дарк Сайдеріл або Вай, як її називають батьки / twitter.com/Grimezsz

Раніше стало відомо, що 36-річна американська акторка, співачка і світська левиця Ліндсі Лохан чекає первістка від чоловіка, арабського фінансиста Бадера Шаммаса.

Також про поповнення в родині заговорив 82-річний італійський дизайнер одягу і засновник однойменного бренду Роберто Каваллі - його молода подруга подарувала йому шосту дитину, яку художник моди назвав на честь загиблого батька.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти