"Ніби помер": шанувальники не впізнали чоловіка померлої Анастасії Заворотнюк

Петро Чернишов важко переживає смерть Анастасії Заворотнюк/ колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Петро Чернишов виглядає помітно втомленим після смерті дружини.

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка кілька років боролася з раком головного мозку, померла в травні 2024 року. Схоже, її чоловік фігурист Петро Чернишов ніяк не може впоратися з важкою втратою дружини.

Як розповіли росЗМІ, Петро приїхав у Сочі в льодовий палац "Айсберг", де проходить презентація шоу путіністки Тетяни Навки "Вечори на хуторі".

Фігурист мав не зовсім добрий вигляд: був увесь у чорному і з густою бородою.

"Я опинився тут позапланово, таким допоміжним десантом, тому що Тетяна Олександрівна захворіла, попросила мене допомогти, так би мовити, запустити її дітище, яке чудово відбулося цієї зими в Москві, тут, у цьому намоленому, не побоюся цього слова, місці - Сочі, бо ми всі пам'ятаємо 2014 рік, усі молилися за наші успіхи", - сказав Петро.

Шанувальники зазначили, що ще не бачили Чернишова таким втомленим.

"Тримайся мужик, думай про дочку";

"А по його вигляду, ніби помер... Дуже шкода його... Але він сильний, він боєць по життю, якою була і Настя... ";

"Там не тільки це фото, є й інше та уривок відео, його інтерв'ю, впізнати в ньому Чернишова вийшло насилу, від нього лише голос залишився...", - написали фанати фігуриста.

Петро Чернишов відростив бороду / фото: скрін t.me/tuluptut

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, путіністка Доліна потрапила в дуже незрозумілу ситуацію, через яку втратила кругленьку суму. РосЗМІ StarHit написало, що невідомі, прикинувшись співробітниками спецслужб, переконали Доліну в тому, що їй потрібно продати квартиру, оскільки нею зацікавилися шахраї.

А також Слава Дьомін припустив, що Олег Винник має хибне уявлення про своїх фанатів. Винник вважає, що на нього "чекають мільйони" і саме з цієї причини він вирішив випустити нову пісню після тривалого мовчання.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти