Брітні Спірс захейтала Агілеру за зайву вагу

Брітні Спірс / Instagram

Співачка втратила контроль над своїми емоціями і напала на колегу.

Американська співачка, яка без кінця і краю потрапляє в скандали, Брітні Спірс, вирішила висловити свою думку щодо зовнішності іншої популярної співачки Крістіни Агілери.

У своєму пості в Instagram, Спірс натякнула на зайву вагу Агілери. Вона розмістила в профілі зображення з цитатою:"я виявила, що є один спосіб виглядати худий: тусуватися з товстими людьми".

Під фото скандалістка Спірс також додала опис:"якби у мене була та ж підтанцьовка, що у Крістіни Агілери, я б виглядала неймовірно маленькою на сцені". Співачка мабуть мала на увазі, що на тлі повних танцюристів, що набрала кілограми Агілера, виглядає худіше.

Крістіна Агілера не опустилася до коментарів випаду Брітні Спірс, а просто відписалася від її сторінки в Instagram.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 40-річна Брітні не бачила своїх синів, 16-річного Престона і 15-річного Джейдена, протягом декількох місяців.

Їх батько, колишній танцюрист Кевін Федерлайн, з яким Брітні розлучилася в 2006 році, сказав, що бажання хлопчиків уникнути "цирку" навколо особистого життя їх матері було настільки велике, що вони навіть не були присутні на її червневому весіллі з американо-іранської моделлю Семом Асгарі.

У відповідь Брітні звинуватила своїх синів у тому, що вони "кинули її" і " ненавидять "у вже видаленому пості в Instagram, після чого 44-річний Кевін опублікував відео, нібито показують, як співачка" кричить " на своїх синів, коли вони були менше.

Новини заразКонтакти