Бред Пітт назвав свою найулюбленішу інтимну сцену, яку він зіграв у кіно

Бред Пітт і Шалейн Макколл під час зйомок "мильної опери" Даллас/ imdb.com

Колишній чоловік Анджеліни Джолі любив на екрані багатьох спокусниць, але одна йому запам'яталася найбільше.

Голлівудський красень Бред Пітт за більш ніж 30 років кінокар'єри зіграв на екрані незліченну кількість постільних сцен. Серед них і інтим з Анджеліною Джолі у фільмі Містер і Місіс Сміт (подейкують, Пітт був настільки мастак, що саме з цієї близькості і почалися їхні багаторічні стосунки), і з Хеленою Бонем Картер в культовому Бійцівському клубі.

До того ж на його рахунку романи з визнаними голлівудськими красунями. Однак довгими зимовими вечорами він згадує не все це розмаїття та пишність кінокоханок. В інтерв'ю для журналу W він зізнався: перша та найкраща інтимна сцена була у нього за часів зйомок в "мильній опері" Даллас.

Пітт з'явився всього в чотирьох епізодах (з 1987 по 1988 рік) серіалу про життя заможної сім'ї з Техасу. Акторові пощастило зіграти бойфренда одного з ключових персонажів - Шарлотти Уейд у виконанні Шелейн Макколл.

Між артистами був короткостроковий роман і в реальному житті, тому на екрані молоді герої змогли показати справжню хімію. Сцени Пітта і Макколл були практично цнотливими - юні закохані валялися в сіні і пристрасно цілувалися.

"Це було в шоу Даллас. Нам доводилося валятися на сіні в сараї. Я не думаю, що у мене були вказівки, як себе вести: Я просто катався і дурів", - згадує Бред Пітт.

Раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік вже має двох дітей - сина і дочку.

Також американську акторку Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим її на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти