"Ампутувати до плеча": що сталося з відомою українською акторкою - деталі

Катерина Тишкевич розповіла про свою хворобу / колаж: Главред, фото: instagram.com, Катерина Тишкевич

Катерина Тишкевич розповіла, як їй вдалося буквально стати на ноги.

Коротко:

Українська відома акторка Катерина Тишкевич довгий час страждала від постійного головного болю, причину якого лікарі не могли визначити. Зірка приймала токсичні препарати, але 2023 року потрапила в реанімацію із сепсисом, і лікарі понад тиждень боролися за її життя.

У програмі "Анатомія дива" на телеканалі "1+1 Україна", яка вийде 21 жовтня, Катерина поділилася, що інфекція виявилася надзвичайно агресивною, поширювалася швидко, що призвело до відмови органів. Лікарі ввели акторку в медикаментозний сон і підготували до термінової операції. Сім'я навіть підписала згоду на можливу ампутацію.

"Лікар пояснив, що якщо щось знайдуть, то видалятимуть усе. Якщо потрібно буде ампутувати до плеча - так і зроблять. Я це розуміла і підписала, бо інших шансів у нас просто не було", - розповіла Тишкевич.

Лікарі провели складну операцію і їм вдалося врятувати руку зірки.

"Пам'ятаю, як розплющила очі й одразу побачила Валіка, мого чоловіка, який сидів на стільці. Він одразу взяв мене за руку і почав говорити: "Ти впораєшся, я знаю, що тобі страшно і ти розгублена, але все буде добре, я тут". Я відчула по поглядах лікарів і батьків, що вони пережили суцільний жах", - зазначила Катерина.

Хто така Катерина Тишкевич?

Катерина Тишкевич - українська акторка кіно і телебачення. Найбільш відома ролями в серіалах "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі", "Жіночий лікар". На зйомках "Безсмертника" познайомилася з актором Валентином Томусяком, за якого вийшла заміж у лютому 2019 року.

Останні новини шоу-бізнесу

Раніше українська співачка Анна Трінчер розкрила правду про стосунки з блогером-утікачем Олександром Волошиним, з яким вона розлучилася минулої осені.

Також стало відомо, що популярна українська акторка Міла Сивацька вийшла заміж і поділилася фотографією з чоловіком, якого раніше приховувала від громадськості.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти