Аліна Кабаєва закотила істерику Путіну: причину назвали

Аліна Кабаєва влаштувала Путіну скандал / колаж: Главред, фото: instagram.com/alinakabaeva.officiaal/, скріншот відео

Кабаєва накричала на терориста Путіна під час зустрічі через спільних дітей.

Гімнастка Аліна Кабаєва влаштувала справжній рознос диктатору Путіну на тлі чуток про його новий роман. Минулого тижня відбулася зустріч терориста Путіна і Кабаєвої, яку вже багато років вважають його коханкою і подейкують, що двох синів вона народила від нього.

Сварка сталася через бажання Кабаєвої дати старшому синові західну освіту. Аліна хоче, щоб син навчався у Швейцарії, коли він підросте. Але з початку кривавого вторгнення Росії в Україну Кабаєва потрапила під санкції в цій країні.

Як повідомляють росЗМІ, розмова пройшла на підвищених тонах і Кабаєва не упустила можливості дорікнути диктатору в його зближенні з Катериною Мізуліною (ймовірною новою коханкою Путіна).

Президент терористичної РФ одразу ж заявив Кабаєвій, що ніякого роману немає і все це "вигадки жовтої преси".

Також Путін порадив Аліні придивитися до якісних навчальних закладів у Китаї та ОАЕ, при цьому диктатор цинічно заявив:

"Скоро вся Європа буде нашою. А, можливо, скоро там взагалі ніде буде вчитися", - помріяв керівник країни на болотах.

Хто така Аліна Кабаєва

Аліна Маратівна Кабаєва - російська спортсменка (художня гімнастика), громадський і політичний діяч, медіа-менеджер. З вересня 2014 року - Голова ради директорів холдингу "Національна Медіа Група". З 2016 року очолює раду директорів ЗАТ "Спорт-Експрес".
У 2022 році через підтримку терористичного вторгнення РФ в Україну низка країн ввела персональні санкції проти Кабаєвої.

Додамо, ходять чутки, що Аліна Кабаєва нібито захопилася одним офіцером зі своєї охорони, і роман розвивається вже деякий час. Путін, у свою чергу, навіть не спробував дізнатися ім'я суперника.

А також у мережу потрапило відео, де тренерка з художньої гімнастики принижує Аліну Кабаєву - майбутню коханку диктатора і терориста президента РФ Путіна.

Читайте більше про Кабаєву:

Новини заразКонтакти