Аліна Гросу іронічно відповіла, чому приховує обличчя нового чоловіка

Аліна Гросу нещодавно вдруге вийшла заміж / колаж Главред, фото Instagram

Українська співачка Аліна Гросу пояснила, чому приховує обличчя та особу свого другого чоловіка.

Відома українська співачка Аліна Гросу різко та іронічно відповіла, чому приховує особу свого другого чоловіка. Нещодавно виконавиця зізналася в Instagram, що знову вийшла заміж, і навіть опублікувала кілька весільних фото.

Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не поспішає показувати шанувальникам. Практично на всіх фото коханий Гросу позує зі спини. Єдине, що можна сказати точно - чоловік серйозно на зріст вищий за співачку, він бородатий брюнет і досить худий.

Тому відтоді Гросу фанати засипають запитаннями - чому ж вона приховує обличчя коханого. Виконавиця знайшла, що відповісти. Гросу з гумором зазначила, що "чоловік нехрещений", таким чином натякнувши, що боїться наврочити їхні стосунки.

"Це як із дитиною, бо нехрещений", - іронічно відповіла співачка.

Хто така Аліна Гросу

Аліна Михайлівна Гросу - відома українська співачка.
Перший коханий Гросу - московський бізнесмен Олександр Комков, який влітку 2019-го став законним чоловіком артистки, але вже в грудні того ж року пара почала жити окремо, після чого розлучилася.
Наступним кавалером зірки став росіянин Роман Полянський, з яким вона розійшлася вже під час повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу вийшла на зв'язок із шанувальниками, щоб розповісти, що просто зі зйомок вона загриміла до лікарні - на прийом до хірурга, де на неї чекала вкрай болюча операція.

А також Аліна Гросу показала нову фотосесію у відкритому купальнику і показала себе з усіх боків на зло хейтерам. Фанати залишилися в захваті від цих знімків.

Читайте більше про Гросу:

Новини заразКонтакти