Актор "Сутінків" Роберт Паттінсон вперше став батьком: засвітився на прогулянці

У відомого актора народився первісток / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels

У зірки фільмів "Сутінки" та "Бетмен" Роберта Паттінсона народився первісток.

Відомий англійський актор Роберт Паттінсон, та його обраниця Сьюкі Вотергауз вперше стали батьками. Папараці підловили їх, коли вони вийшли на сімейну прогулянку із немовлям.

У зірки фільмів "Сутінки" та "Бетмен" Роберта Паттінсона народився первісток. Це перша спільна дитина для нього та акторки Сьюкі Вотергауз. Про поповнення у зірковій сім'ї стало відомо від папараці. Вони сфотографували новоспечених батьків на прогулянці в Лос-Анджелесі, передає The Daily Mail.

Зірки Роберт Паттінсон та Сьюкі Вотергауз намагалися приховати свої обличчя за окулярами та головними уборами, але їх впізнали. Актор віз первістка у ніжно-рожевому візочку. Шанувальники припустили, що у пари народилася дівчинка.

Паттінсон вперше став батьком / фото: twitter.com/Robfan4life

Нагадаємо, що Лілія Ребрик стала мамою втретє і показала фото. Новонароджене малятко народилося вагою 3,5 кілограма і 52 сантиметри. Ребрик також поділилась знімком із пологового будинку.

Віталій Козловський уперше показав вагітну дружину. Він презентував кліп на пісню з символічною назвою "Рубіж", де наприкінці він дізнається, що стане батьком. Також у кадрі з'являється дружина Віталія з чималим животиком.

Більше цікавих новин:

Автор: Юлія Закрепа
Новини заразКонтакти