"Ви - не чоловік": Адвокат Єфремова домігся відмови визнання потерпілою коханки Захарова

Михайло Єфремов / УНІАН

У суді проти Михайла Єфремова ще одне рішення суду - тепер у справі про визнання потерпілою коханки і цивільної дружини Сергія Захарова Ірини Стрехової.

Скаргу Ірини Стерхової - цивільної дружини загиблого в ДТП з Єфремовим - суд знову відхилив - її не визнали потерпілою. Про це пише телеграм-канал Lifeshot.

Адвокат Єфремова прямо на суді накинувся на жінку, яка почала ходити по шоу і публічно збирати гроші на Захарова відразу після його смерті.

"У нас двошлюбність заборонена. У нас немає в законі поняття цивільна дружина, є коханець, коханка, співмешканець, співмешканка", - заявив він.

За припущеннями Пашаєва, Захаров міг просто знімати койко-місце у Ірини в квартирі, за 23 роки вона так і не допомогла йому оформити реєстрацію. Читати такожМихайла Єфремова після інсульту спритно "відмазали" від суду

У відповідь на це Ірина назвала блюзнірством викреслювати більше 20 років з її життя. Жінка згадала, що проводила шкільні канікули зі старшим сином Сергія Захарова. А реєстрацією вони не займалися, тому що на роботі Захарова її не вимагали.

Журналістам після прийняття рішення судом він сказав, що в курсі, що за спиною на вигляд мила жінка поливає його брудом.

"Ви - не чоловік!", - сказала йому Стрехова , яка підійшла до камер, і додала, що це публічна образа, а він міг все сказати м'якше в суді.

Крім того, суд не задовільнив прохання Ельмана Пашаєва дати Єфремову по 2 години прогулянок в день. Про це просив його адвокат, посилаючись на слабке здоров'я підзахисного.

За його словами, Єфремов страждає на хронічну прогресивну хворобу легенів, його життю загрожує небезпека. Ну і попутно поскаржився, що потерпілі вимагають близько 16 млн рублів, хоча в справі поки один позов на 6.5 млн

Сам актор нарікав, що в квартирі нічим дихати і обіцяв гуляти тільки на подвір'ї.

Суд вирішив, що їхні аргументи недостатньо вагомі для того, щоб випускати Михайла Єфремова з-під домашнього арешту.

Нагадаємо, що Ельман Пашаєв розписав "страшне життя" Єфремова в квартирі за десятки мільйонів рублів поряд з Арбатомю

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти