37-річна зірка Жіночого кварталу розкрила деталі весілля з іноземцем

Ірина Сопонару весілля - Сопонару розповіла Доротюк про весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/irinasoponaru

Ірина Сопонару познайомила громадськість із чоловіком-британцем, рідні якого не прийшли на їхню церемонію одруження.

37-річна українська акторка і гумористка Ірина Сопонару в травні вперше вийшла заміж. Як вона відгуляла весілля, хто був запрошений, і чому на церемонії не було рідних її чоловіка, артистка розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Так Сопонару поділилася, що організацією заходу займалася її подруга, а фінансові питання лягли на її нареченого - британця на ім'я Різ. Молодята відмовилися від квітів на весіллі. Замість цього вони пропонували гостям донатити кошти на притулки для тварин.

Що ж стосується самих гостей, то привітати Ірину та Різа прийшли лише близькі нареченої - колеги, рідні та друзі. "Весілля було скромне, звичайне. Було до 70 людей. З гостей були мої колеги, все моє оточення, переважно коміки. Не було стресу. Моя подруга займалася організацією. Все було дуже спокійно. Воно так швидко промайнуло. Один вечір святкували. Наступного дня вдома ходила в фаті, бо я не находилася в ній. Я купувала сукню українського бренду. Мені хотілося бути класичною нареченою. У мене було дві сукні, які я змінювала. Весілля оплачував Різ. На весіллі ми попросили, щоб не витрачали гроші на квіти й задонатили. Спочатку хотіла задонатити військовим, але є декілька притулків, де біда…" - розповіла Сопонару.

Про те, чому не з'явилися на церемонії близькі Різа, чоловік заговорив сам. Виною всьому - війна в Україні, багато хто просто побоявся летіти в нашу країну зараз. Тому на молодят чекає друге весілля, яке відбудеться на батьківщині Різа.

"Я запросив близько 40 людей з великої Британії, але прийшла лише одна. Бояться. Навіть сім'я не прийшла. Проблеми безпеки. Ми зробимо щось в Англії дещо згодом, щоб відсвяткувати з ними. Близькі люблять її", - розповів чоловік Ірини Сопонару.

Хто така Ірина Сопонару?

Ірина Сопонару - українська акторка, комік, ведуча. Найбільш відома участю в гумористичних шоу "Жіночий квартал" і "Ліга сміху", і в скетч-комедії "Країна У". Веде власний Youtube-канал SoponaruTV.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Інна Мірошниченко показала, як сильно змінився прийомний син Марсель за рік. Дивовижні метаморфози малюка вона зібрала у зворушливий відеоролик.

Також українська співачка Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй у стосунках, і поділилася філософськими роздумами про те, як загалом ставиться до невірності в парі.

Читайте також:

Новини заразКонтакти