130 кілограм і немає зубів: як чоловік Брітні Спірс змінив себе

Брітні Спірс і Сем Асгарі вирішили розлучитися / колаж: Главред, фото: instagram.com/samasghari

Зоряна пара Спірс і Асгарі - головні герої таблоїдів за останній тиждень.

Чоловік американської співачки Брітні Спірс, який вирішив розлучатися із зіркою, виявляється був іншою людиною до зустрічі зі Спірс.

За інформацією The Daily Mail, Сем Асгарі - іммігрант з Ірану, який переїхав до США у віці 12 років зі своїм батьком у 2006 році, залишивши матір та трьох сестер.

Він починав як перспективний гравець американського футболу, але після звільнення з команди був змушений різко змінити напрямок. Замість цього Сем вступив на факультет кримінального правосуддя, але був змушений влаштуватися на три роботи, щоб заплатити за своє життя, і в кінцевому підсумку налягав нездорову їжу, щоб вижити.

Сем Асгарі до зустрічі з Брітні Спірс / Instagram / samasghari

Зрештою він став важити 130 кілограм і почав страждати від депресії.

Однак Сем вирішив змінити своє життя і за шість місяців скинув понад 45 кілограмів завдяки виснажливим вправам і дієті.

Нові зуби екс-чоловіка Спірс / Скріншот відео

"Зараз 29-річний хлопець також оновив свою посмішку за допомогою набору сліпучих імплантів, а його голлівудське сяйво відкрило безліч акторських і модельних можливостей, які в кінцевому підсумку привели його до зустрічі з Брітні", - пише видання.

Нагадаємо, раніше перелякані сусіди Спірс і Асгарі викликали поліцію - їх налякали люті крики Брітні і шум боротьби, які доносилися з будинку подружжя.

Крім того, в ЗМІ почали з'являтися новини про те, що Бріт і Сем знаходяться на межі розлучення. Інсайдер стверджував, що нервові зриви співачки сильно ранять її чоловіка, через що у них виникають конфлікти.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти