Осіннє загострення: Dorofeeva на гастролях страждає від проблем зі здоров'ям

Надя Дорофєєва новини - Dorofeeva поскаржилася на проблеми зі здоров'ям / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Надя Дорофеева озвучила діагноз та розповіла, як із ним бореться.

До кінця листопада українська співачка Надя Дорофєєва перебуває в концертному турі Україною, на грудень у неї також запланований міні-тур Європою. У такому щільному графіку складно тримати все під контролем.

Особливо це стосується здоров'я. Так Dorofeeva зізналася, що на гастролях у неї сталося загострення серйозної хвороби.

Зірка страждає від гастриту. У своєму блозі в Telegram вона поскаржилася, що в умовах турне піклуватися про своє здоров'я і лікуватися - не найпростіше і найприємніше завдання.

Проте і тут Додо знайшла привід не сумувати: вона вдосконалює свої знання про штучний інтелект і регулярно звертається до нього за порадою в тому, що стосується харчування при гастриті.

"Лікувати гастріт на гастролях - ще те задоволення. Але - якщо в когось є така ж біда - блііііін, як зручно питати все у чата джипіті (ChatGPT - прим. редактора). Я тепер кожен прийом їжі питаю у нього - чи можна те чи се. Такий прикол", - поділилася лайфхаком Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва новини - Dorofeeva поскаржилася на проблеми зі здоров'ям / t.me/thisisdorofeeva

Хто така Надя Дорофєєва?

Надя Дорофєєва або Dorofeeva - українська співачка, авторка пісень, акторка. Колишня учасниця поп-дуету "Время и Стекло" (2010-2020); зараз виступає, як сольний виконавець. Зірковий тренер музичних проєктів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Хто така Надя Дорофєєва / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав, як гріється в компанії дружини Олени в одному з лондонських парків. Залізного генерала і його кохану шанувальники засипали компліментами.

Також український співак і колишній друг Потапа Позитив висловився про іноземну творчість Насті Каменських в умовах повномасштабної війни в Україні.

Читайте також:

Новини заразКонтакти