"Настя раніше трошки": хрещена мама Каменських розповіла, чи спілкується з нею

Алла Кудлай розповіла, що любить пісні Насті Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_kudlay_official, instagram.com/kamenskux

Алла Кудлай відповіла, як часто спілкується з Настею Каменських.

Народна артистка України Алла Кудлай, яка є хрещеною мамою української співачки Насті Каменських зазначила, що в захваті від творчості артистки. Зазначимо, раніше зірка навідріз відмовлялася говорити про свою хрещеницю.

У коментарі для Люкс ФМ Кудлай зізналася, що слухає пісні Насті та є її прихильницею. За її словами, фаворитів серед українських співаків у неї більше немає.

Також народна артистка розповіла, що підтримує зв'язок із хрещеницею та її мамою - Лідією.

"Мені подобається Настя Каменських. Ліда дзвонила мені і Настя теж раніше трошки", - сказала Кудлай, але не уточнила, коли востаннє бачилася з Каменських.

Дивіться відео, де Алла Кудлай висловилася про творчість Насті Каменських:

Настя Каменських інфографіка / Главред

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських - останні новини по темі

Зазначимо, Настя Каменських, яка на початку своєї музичної кар'єри була з пишними формами, розповіла про те, як важко їй далося схуднення. Артистка зазначила, що все своє життя вона намагалася контролювати кожен аспект, щоб скинути вагу.

А також раніше Настя Каменських звернулася до Потапа і привітала з річницею весілля. На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала фото з чоловіком, а також написала ніжне послання.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти