На відомого блогера напали з пістолетом у Полтаві - що сталося

Ніколас Карма новини - Ніколасу Кармі погрожували зброєю в Полтаві / колаж: Главред, фото: instagram.com/nicolas_karma_official

Ніколас Карма розкрив деталі неприємного інциденту.

Український блогер Ніколас Карма найбільш відомий своїми оглядами вуличних луків. Їхніми героями стають зірки та звичайні перехожі з різних міст України.

Однак навіть така, на перший погляд - невинна, діяльність має свої небезпеки. Так Карма у своєму блозі в Instagram розповів, що під час зйомок у Полтаві став жертвою замаху.

До нього на вулиці підійшли агресивно налаштовані незнайомці з вимогою відповісти на запитання про ставлення блогера до ЗСУ. Після цього один із чоловіків став погрожувати блогеру й очевидцям події вогнепальною зброєю.

"Я в Полтаві і враження від міста дуже позитивні, але перейдімо до ситуації, яка трапилася щойно (5 жовтня - прим. редактора). Чую на фоні зібралася компанія здорових чоловіків, які вигукують "Карма" і далі матюки. Після завершення мого інтерв'ю вони до мене підходять й кажуть, що хочуть запитати декілька слів. Я звісно відмовляюсь, бо почув усе, що вони про мене говорили до. Запитання їхнє звучить так: "Яке ваше ставлення до ЗСУ?". Я мовчу, а вони мене далі знімають. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало. У цей момент оператор перепідключав апаратуру й, на жаль, цих моментів він не зняв. Але для того, щоб були якісь докази, я вирішив підійти до них і поговорити з ними на свою камеру. Я попросив, щоб він подивився на мою камеру, показав своє обличчя, бо він його сховав. Його друг підбіг до мене ззаду і приставив мені пістолет до шиї, як і очевидцям, які там були", - поділився Ніколас Карма.

Дивіться відео, в якому Ніколас Карма розповідає про напад на нього в Полтаві:

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український дизайнер Олексій Залевський розкрив деталі роману з чоловіком, який тривав близько року. Крім того він розповів, що в його особистому житті відбувається зараз.

Також стало відомо, що утікач Олег Винник по вуха в боргах - про це повідомив блогер-пліткар, на думку якого успішне відновлення кар'єри співака в Україні неможливе.

Читайте також:

Новини заразКонтакти