"Люблю тебе": вагітна Анна Кошмал показала рідкісний знімок із чоловіком

Анна Кошмал захопила милим фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina/?hl=uk

Зірка потішила шанувальників зворушливим кадром.

Українська відома акторка Анна Кошмал, яка зараз вагітна другою дитиною, показала новий знімок, на якому засвітила руку коханого.

На своїй сторінці в Instagram Кошмал опублікувала відповідне фото, де позувала з обранцем за столиком. Чоловік одягав акторці на палець каблучку з сердечком, можливо, він зробив їй такий подарунок, щоб порадувати дружину.

Анна так і не показала обличчя коханого, якого приховує від громадськості, оскільки поважає його особисті кордони, про що вона часто говорить в інтерв'ю.

"Love you", - написала Кошмал.

Анна Кошмал отримала подарунок від чоловіка / фото: скрін instagram.com/smorkovkina/?hl=uk

Нагадаємо, акторка вже понад сім років у шлюбі з коханим Іваном, але про нього майже нічого не відомо, пара виховує сина Михайла і зараз очікує на народження другого малюка.

Хто така Анна Кошмал?

Анна Кошмал - українська акторка театру, кіно та озвучки. Першу всеукраїнську популярність їй принесла роль Жені в серіалі "Свати". На її рахунку понад 40 ролей. Найвідоміші роботи - "Слуга народу", "Село на мільйон", "Будиночок на щастя", "Великі Вуйки", "Папік 2" тощо.

Анна Кошмал - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Анна Кошмал зізналася, що публікує фото з чоловіком тільки після його дозволу. І, можливо, секрет їхнього міцного шлюбу у "відокремленості від зовнішнього світу".

А також раніше Кошмал кардинально змінила імідж - акторка з'явилася з рудим волоссям. Нова зачіска їй дуже пасувала, але, за словами Анни, чоловік не відразу впізнав її.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти