Копія співачки: колишній чоловік Алсу закрутив роман із 20-річною багатійкою

Колишній чоловік Алсу знайшов їй заміну / колаж: Главред, фото: instagram.com/alsou_a/

Ян Абрамов довго не сидів без пари.

Російська співачка Алсу, яка вважає за краще мовчати про терористичне вторгнення РФ в Україну, нещодавно розлучилася зі своїм уже колишнім чоловіком Яном Абрамовим. Процес розлучення супроводжувався публічними заявами та скандалами пари, адже вони ніяк не можуть поділити майно.

Як повідомляють росЗМІ, Абрамов вирішив налагоджувати особисте життя після розлучення і почав гарно залицятися до однієї дівчини, проте його наміри не можна назвати серйозними.

"Ян зустрічається з молодою дівчинкою із заможної сім'ї, їй не більше 20 років. У неї є арабське коріння, вона дуже схожа на Алсу. За словами його нової дівчини, Ян не шкодує на неї грошей. Вона літає тільки на приватних літаках, він їй тоннами дарує речі від "Шанель", - повідомило джерело пропагандистів.

Хто така Алсу?

Алсу Абрамова - російська співачка, телеведуча, актриса. Відома мононімно як Алсу. За даними Вікіпедії, вона заслужена артистка РФ, народна артистка Республіки Татарстан, народна артистка Республіки Башкортостан. Артистка ЮНЕСКО в ім'я миру, але продовжує мовчати про напад Росії на Україну.

Алсу - останні новини по темі

Раніше росЗМІ написали, що Алсу вже знайшла собі нового коханого, з яким будує стосунки, тому Абрамов переживає, що коханцю дружини дістанеться статок після розлучення. "Подружжя давно не живе разом. У Алсу вже нове кохання", - заявило джерело.

Раніше також пропагандистські ЗМІ підловили співачку Алсу і спробували дізнатися у неї подробиці її особистого життя. Зокрема, їх цікавили подробиці розлучення з її поки ще чоловіком Яном Абрамовим.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти