"Перегарчиком запахло": росіяни "заклювали" Захарову через її "п'яну" заяву про Олімпіаду

Росіяни накинулись на Захарову через чергову маячню / Колаж фото УНІАН, скриншот из видео

Захарова звинуватила Захід у намаганні "скасувати Росії" та "зруйнувати світовий спорт" рішенням про недопуск російських спортсменів до ОІ під прапором РФ.

У Росії скаженіють через те, що російських спортсменів планують допускати до міжнародних змагань лише у тому випадку, якщо вони виступлять проти війни в Україні. В РФ кажуть, що такими діями Захід та Міжнародний олімпійський комітет (МОК) намагається "скасувати Росію". Про це заявила офіційний представник Міністерства закордонних справ країни-агресорки Марія Захарова, повідомляє "Спорт-Экспресс".

Те, що російські спортсмени повинні виступати у нейтральному статусі, Захарова називає "політикою з руйнування світового спорту". Вона навіть заговорила про фашизм та звинуватила у цьому західні країни.

"Це, на жаль, елемент спільної політики з руйнування світового спорту. Це починалося як недобросовісна конкуренція, зараз це вже переходить у розряд шаленої русофобії, спроби скасувати Росію. Як вони кажуть, зробити рішучий крок до знищення нас у культурному, інформаційному, політичному просторі. Що це як не спроба остаточно вирішити російське питання? Я розумію, що вони дуже нервово реагують на це, бо це є пряма аналогія з фашизмом", – сказала Захарова.

У Мережі вже відреагували на цю заяву та висміяли Захарову. У коментарях користувачі чітко пояснили, що у всьому винна Росія та Путін.

Росіяни накинули на Захарову через її марення скріншот
Росіяни накинули на Захарову через її марення скріншот
Росіяни накинули на Захарову через її марення скріншот
Росіяни накинули на Захарову через її марення скріншот
Росіяни накинули на Захарову через її марення скріншот

Допуск РФ до Олімпіади

Міжнародний олімпійський комітет виступив з новою заявою щодо відсторонення спортсменів Росії та Білорусі, в якому зазначив, що готовий розглянути повернення атлетів цих країн на міжнародні старти. При цьому атлети повинні відповідати певним критеріям, в тому числі не підтримувати війну в Україні.

Міжнародний олімпійський комітет 28 березня прийняв нове рішення для російських і білоруських спортсменів.

Як заявив президент МОК Томас Бах за підсумками засідання виконкому організації на пресконференції, російські та білоруські спортсмени зможуть брати участь в індивідуальних міжнародних змаганнях під нейтральним статусом. При цьому представники країн-агресорів не зможуть боротися за медалі на командних турнірах. Це викликало обурення в РФ.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти