Лідер збірної України Яремчук відмовився давати інтерв'ю журналісту з Москви російською мовою

Не на камеру Роман Яремчук все ж таки поспілкувався з російським журналістом зрозумілою йому мовою / twitter.com/slbenfica_en

Кореспондент видання Спорт-Експрес Максим Алланазаров розповів, що Роман Яремчук був готовий спілкуватися на камеру лише українською мовою.

Форвард збірної України та португальської Бенфіки Роман Яремчук після матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти московського Спартака відмовився записувати на камеру інтерв'ю російською мовою.

Кореспондент і заступник головного редактора видання Спорт-Експрес Максим Алланазаров анонсував інтерв'ю з Яремчуком, але додав у своєму Telegram-каналі, що відео з футболістом не буде. За його словами, на камеру Яремчук був готовий спілкуватися лише українською мовою.

"Відео можна було знімати тільки за умови розмови українською мовою, якої я не знаю", – зазначив журналіст.

При цьому не на камеру Яремчук інтерв'ю все ж таки дав.

Як відомо, минулого тижня Бенфіка підписала п'ятирічний контракт з 25-річним гравцем збірної України Романом Яремчуком. У матчі проти московського Спартака (2:0) українець вийшов на заміну на 64-й хвилині та взяв участь у другому голі своєї команди: після його удару м'яч влетів у ворота від ноги Самюеля Жиго.

Нагадаємо, в середині липня зірки української футбольної збірної Віталій Миколенко та Роман Яремчук, пребуваючи на відпочинку на одному з турецьких курортів, потрапили в скандал після фото з Бастою.

Мовний скандал зі збірною України - про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти