Нічого крутити не треба: шикарний рецепт лінивих голубців від Тетяни Литвинової

Ліниві голубці, запечені в духовці/ Колаж Главред, фото скріншот YouTube-канал Теттяни Литвинової

Таку смакоту найкраще готувати у вихідний день та пригостити нею всю сім'ю.

Голубці люблять всі, але не готувати! Саме тому представляємо новітній спосіб як швидко і легко приготувати і розібрати капусту. І найголовніше, як сформувати голубці швидко та не складно. Смак справжніх українських голубців в новій подачі від відомої кухарка Тетяни Литвинової.

Рецепт лінивих голубців

Інгредієнти:

Приготування: Капусту обгорніть у харчову плівку і помістіть у мікрохвильову піч на 700 Вт протягом 15-20 хвилин. Натерти на грубу терку моркву та цибулю, а потім підсмажити на середньому вогні у розігрітому маслі, додавши 2-3 ст. ложки під закритою кришкою протягом 10-15 хвилин.

Змішайте м'ясо з готовими овочами, гречкою, спеціями та додайте 3 ст. ложки томатного пюре. Перемішайте. Розібрати капусту на пелюстки. Покладіть фарш та розподіліть його тонко на половину пелюстки, а потім накрийте другою половиною.

Викладіть у форму. Кожен шар змастіть томатним пюре. Накрийте готову форму фольгою та проколіть зубочисткою по всій поверхні. Запікайте при 200 градусах протягом 40 хвилин. Зніміть фольгу і ще запікайте 20 хвилин.

Дивіться, як приготувати ліниві голубці з м'ясом:

Більше рецептів:

Новини заразКонтакти