Здоров'я стане дуже міцним: що потрібно з'їсти 30 липня - прикмети

Що не можна робити 30 липня / фото: УНІАН

Що не можна робити 30 липня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від фінансових проблем.

30 липня церква вшановує пам'ять святих апостолів Сили, Силуана, Андроніка та інших. Як повідомляє Главред, святий Сила служив разом з апостолом Павлом. Він був "начальником між братіями" і дуже шанованою людиною в Єрусалимській Церкві. Пізніше він став єпископом у Коринті.

Силуан став єпископом у Фессалоніці після того, як ходив із проповідями різними містами. Що стосується Андроніка, то про нього відомо, що він також був одним із 70-ти апостолів. Святий став єпископом Паннонійським. Усі вони подорожували, проповідуючи Євангеліє та засновуючи нові церкви.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що категорично не можна робити вдома 31 липня: суворі прикмети і заборони.

Що можна робити 30 липня

Що не можна робити 30 липня

1. Не можна 30 липня відмовляти в допомозі. Інакше ви самі опинитеся в біді.

2. Не можна 30 липня сваритися з рідними. Предки вірили, що ці конфлікти можуть притягнути навіть фінансові проблеми.

3. Не можна 30 липня розповідати поганий сон до заходу сонця. Якщо порушити заборону, то він збудеться.

Прикмети 30 липня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти