У житті почнеться "біла смуга": яку воду потрібно випити 15 липня - прикмети

Що не можна робити 15 липня / фото: pomisna.info

Що не можна робити 15 липня. Суворі заборони та прикмети, які вбережуть від травм і нещастя.

15 липня церква вшановує пам'ять рівноапостольного князя Володимира. Як повідомляє Главред, Володимир Великий був князем Київської Русі, який прославився завдяки тому, що хрестив усю Русь і зробив християнство державною релігією.

Володимир шукав способи зміцнити державу і об'єднати народ. Він познайомився з християнством у Візантії, де сам охрестився і одружився з візантійською принцесою Анною. Після хрещення Русі країна почала розвиватися культурно, люди просвіщалися, розвивалася писемність і архітектура. На Русі почали будувати церкви і монастирі. Одним із найвідоміших є Володимирський собор у Києві.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Не залишиться молодості та краси: кому не можна вмиватися 16 липня - прикмети.

Що можна робити 15 липня

Що не можна робити 15 липня

1. Не можна 15 липня скаржитися на свою долю і розповідати чужим людям про проблеми. Предки вірили, що ситуація після такого лише погіршиться.

2. Не можна 15 липня купувати речі спонтанно. Вважається, що вони швидко прийдуть у непридатність і не принесуть щастя.

3. Не можна 15 липня користуватися гострими предметами. Є великий ризик отримання травми.

Прикмети 15 липня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти