Стане справжнім оберегом від усього: що потрібно зробити 24 травня - прикмети дня

Що не можна робити 24 травня / фото: pixabay

Що не можна робити 24 травня. Важливі прикмети і заборони, які вбережуть вас від проблем.

24 травня церква вшановує пам'ять преподобного Симеона Столбника на Дивовижній горі. Як повідомляє Главред, він народився в сім'ї християн у селищі Сіса в Каппадокії. З 13 років Симеон сумлінно і з любов'ю пас овець свого батька. Одного разу він почув Євангельські заповіді, які вразили своєю глибиною.

У 18 років Симеон прийняв чернечий постриг і віддався аскетичним подвигам. Його аскетизм був таким суворим, що ігумен монастиря поставив Симеона перед вибором - послабити аскетичні подвиги або покинути монастир. Він пішов з обителі й оселився на дні висохлого колодязя. Він побудував 4-метровий стовп і оселився на ньому в маленькій келії. Він провів цілих 80 років у посилених чернечих подвигах.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що потрібно зробити 25 травня, щоб уберегти себе від біди: важливі прикмети дня.

Що можна робити 24 травня

Що не можна робити 24 травня

1. Не можна 24 травня рвати гілки шипшини. Якщо порушити заборону, то у вас зіпсуються стосунки з коханою людиною. Вирвати гілку можна лише в разі, якщо ви готуєте лікувальні настоянки.

2. Не можна 24 травня сумувати і скаржитися на життя. Інакше ви будете сумувати до осені.

Прикмети 24 травня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти