Притягнете в життя все найкраще: що потрібно зробити 18 вересня - прикмети

Що не можна робити 18 вересня / фото: pomisna.info

Що не можна робити 18 вересня. Суворі прикмети і заборони, які зміцнять здоров'я і не тільки.

18 вересня церква вшановує пам'ять святого преподобного Євменія, єпископа Гортинського. Як повідомляє Главред, він народився на острові Крит у місті Гортіна. Це місто було важливим християнським центром. Євменій ще в юності вирізнявся доброчесним життям і прагнув служити Богу. Він вів благочестиве й моральне життя.

Євменій віддавав своє майно жебракам. Його навіть називали батьком бідних і сиріт. Він вирізнявся мудрістю і добротою. Святий Євменій був шанований за свою відданість Церкві та благочестю. Після своєї смерті його було канонізовано як святого, і його пам'ять вшановується православною Церквою.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Втечуть усі хвороби та негаразди: що потрібно поставити на стіл 19 вересня.

Що можна робити 18 вересня

Що не можна робити 18 вересня

1. Не можна 18 вересня висаджувати або поливати рослини. Вважається, що це не найкращий день для подібного і вони загинуть.

2. Не можна 18 вересня стригтися. Предки вірили, що через це почнуться проблеми зі здоров'ям.

3. Не можна 18 вересня лихословити і з'ясовувати стосунки. Інакше всі слова обернуться проти вас.

Прикмети 18 вересня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти