Чому потрібно вийти на вулицю посеред ночі: старі прикмети 22 серпня

Що не можна робити 22 серпня / фото: pomisna.info

Що не можна робити 22 серпня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від втрати краси і щастя.

22 серпня церква вшановує пам'ять святих мучеників Агатоніка, Северіана та інших. Як повідомляє Главред, Агатонік був благочестивим християнином. Він жив у місті Нікомідія і активно проповідував християнство, навертаючи язичників до віри в Христа. У той час правив імператор Максиміан, який почав переслідування християн.

Агатоніка схопили разом із його друзями і піддали жорстким тортурам. Вони відмовилися зректися віри, тому їх стратили. Вони прийняли мученицьку смерть за Христа з великою мужністю і терпінням.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що не можна позичати 23 серпня, щоб не притягнути біду - прикмети.

Що можна робити 22 серпня

Що не можна робити 22 серпня

1. Не можна 22 серпня приймати і дарувати подарунки. Вважається, що це може призвести до дрібних неприємностей.

2. Не можна 22 серпня вирушати в довгі подорожі. Інакше все піде не за планом.

3. Не можна 22 серпня жінкам їсти до заходу сонця. Предки вірили, що так вони "з'їдять" усю свою красу.

Прикмети 22 серпня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти