Не буде грошей і почнуться проблеми: що не можна робити 21 жовтня

Що не можна робити 21 жовтня / фото: pexels

Що можна робити 21 жовтня. Прикмети і заборони, які вбережуть від низки неприємностей.

21 жовтня церква вшановує пам'ять святого Іларіона Великого. Він жив у III-IV століттях на території Палестини. Іларіон навчався наукам в Олександрії, після чого повернувся на батьківщину і вирішив приєднатися до відлюдників в Газі.

Іларіон читав проповіді, займався організацією перших монастирів в Палестині. Наприкінці свого життя він поїхав до Кіпру, щоб поклонитися могилі Антонія Великого. Там Іларіон і помер. Вважається, що свою смерть він передбачив заздалегідь.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що категорично не можна робити 22 жовтня: важливі прикмети та заборони.

Що можна робити 21 жовтня

Що не можна робити 21 жовтня

1. Не можна 21 жовтня вирушати в дорогу без крайньої потреби. Вважається, що шлях буде важким і навіть небезпечним. Якщо все ж треба виїхати, то краще тричі прочитати "Отче наш" перед тим, як відправитися в дорогу.

2. Не можна 21 жовтня стригти волосся. Вважається, що це може призвести до втрати життєвої енергії та удачі.

3. Не можна 21 жовтня підіймати речі або передавати комусь їх на дорозі чи перехресті. Вважається, що в такому місці можуть залишати заговорені на негатив речі. А якщо передати щось іншій людині, стоячи на дорозі, то можна збідніти.

Прикмети 21 жовтня

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти