Що потрібно з'їсти 17 квітня, щоб уберегти себе від хвороб - прикмети

Що не можна робити 17 квітня / фото: pixabay

Що не можна робити 17 квітня. Важливі прикмети і заборони, які принесуть достаток.

17 квітня церква вшановує пам'ять священномученика Симеона, єпископа Персидського. Про це повідомляє Волинська єпархія ПЦУ. Він був єпископом під час правління царя Сапора. У ті часи християни зазнавали жорстких гонінь.

Імператор наказав затримати Симеона і звинуватив його в розпалюванні ворожнечі між греками та персами. Єпископу запропонували зректися віри і стати язичником, але він відмовився і стояв на своєму. Симеона кинули до в'язниці і стратили разом з іншими християнами.

Читайте в матеріалі Главреда, що можна і не можна робити 17 квітня.

Що можна робити 17 квітня

Що не можна робити 17 квітня

1. Не можна 17 квітня нікому розповідати поганий сон, якщо він наснився цієї ночі. Вважається, що в такому разі все збудеться.

2. Не можна 17 квітня милуватися своїм відображенням у дзеркалі. Предки вірили, що жінки після цього втратять красу, а чоловіки отримають неприємності.

3. Не можна 17 квітня ввечері купувати або пекти хліб. Вважається, що це накличе хвороби.

Прикмети 17 квітня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти