Що категорично не можна робити вдома 31 липня: суворі прикмети і заборони

Що не можна робити 31 липня / фото: pomisna.info

Що можна робити 31 липня. Важливі прикмети, які вбережуть від неприємностей, біди та сліз.

31 липня церква вшановує пам'ять святого праведного Євдокима. Також цього дня відзначається Передсвято винесення древ Чесного і Животворящого Хреста Господнього. Як повідомляє Главред, Євдоким народився в побожній християнській родині. З раннього дитинства він виявляв велике бажання до пізнання Святого Письма і духовного життя.

Він служив при дворі візантійського правителя, його призначили воєначальником у Кападокії, де вирізнявся справедливістю, чесністю і любов'ю до підлеглих. Він завжди залишався вірним своїм християнським принципам, постійно молився, постив і допомагав нужденним.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Що не можна робити в день Медового Спаса: суворі прикмети і заборони 1 серпня.

Що можна робити 31 липня

Що не можна робити 31 липня

1. Не можна 31 липня їсти масляну їжу. Вважається, що якщо порушити заборону, то в життя може прийти біда.

2. Не можна 31 липня веселитися, сміятися і співати. Предки вірили, що тоді доведеться багато плакати.

3. Не можна 31 липня з'ясовувати стосунки вдома. Інакше в будинку може оселитися нечиста сила.

Прикмети 31 липня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Новини заразКонтакти