Том Круз vs Крістіан Бейл - у мережі поєднали матюки акторів

Том Круз і Крістіан Бейл / ScreenRant

На тлі того, як Том Круз зірвався на знімальному майданчику Місії нездійсненної 7, згадали істерику Крістіана Бейла на зйомках Термінатора.

Американський актор Том Круз, який вибивав для знімальної групи фільму Місія нездійсненна 7 дозволи на зйомки в різних країнах, емоційно накинувся на знімальну групу.

Том Круз не витримав порушення на знімальному майданчику і покривав матом всю знімальну групу кілька хвилин.

Це викликало фурор в мережі, бо його записали на диктофон. Через кілька днів після цього, кіномани згадали, що в 2009 році на зйомках фільму Термінатор: Спаситель Крістіан Бейл після чергової важкої сцени майже 4 хвилини покривав матом оператора, який незрозумілим чином потрапив в його сцену під час зйомки.

У фільмі Крістіан Бейл грав Джона Коннора, і, як пізніше повідомили агенти, була занадто важка психологічна сцена, яка спровокувала істерику.

Забавно, але аргументи в "розмові" акторів звучать досить реально, оскільки звук Бейла ідеально поєднується з власним криком Круза.

Ось що вийшло у проекта The GOAT Movie:

Том Круз матюкає Крістіана Бейла (Місія нездійсненна 7 VS Термінатор 4):

Розшифровка і переклад тирад акторів наводиться нижче:

Том Круз лається на зйомках Місія нездійсненна 7:

"Ми - золотий стандарт. Кіностудії повернулися в Голлівуд і знімають зараз фільми завдяки нам. Тому що вони вірять в нас і в те, що ми робимо. Я розмовляю з кожною ***ною студією ночами, страховими компаніями та продюсерами. Вони беруть з нас приклад, який допомагає їм продовжувати працювати. Ми створюємо тисячі робочих місць, у***ки. Я не хочу більше такого бачити. Ніколи! В іншому випадку, ви звільнені. Якщо я ще раз таке побачу, провалюйте! Це стосується кожного члена команди", - кричав він.

Том Круз зазначив, що поведінка зараз вплине на майбутнє компанії.

"Ідіть і скажіть усім цим людям, що вони втратять свої будинки через те, що промисловість у д**і. Вони не зможуть накрити на стіл або платити за навчання в коледжі. Ось про що я думаю щоночі — про майбутнє цієї чортової індустрії! Так що вибачте, але мені не потрібні ваші вибачення. Раніше я вже просив про це вас, а тепер я вимагаю. Якщо ви не можете дотримуватися заходів безпеки, вам тут не місце. Ми не закриємо цей фільм! Зрозуміло?",- сказав актор.

Також Круз звернувся до одного з членів команди зі словами: "Ти будеш коштувати йому роботи".

"Я ясно висловлююся? Ви розумієте мою відповідальність? Я звертаюся до вашого розуму. Але якщо ви не здатні мислити розумно, то ви звільнені. На цьому все", - закінчив він розмову.

Крістіан Бейл матюкається на зйомках Термінатора 4:

"Бейл: Вали з йо****го майданчика, г*внюк!

Херлбат: Вибачтн.

Бейл: Та ти, не вибачайся, а, б***ь, подумай хоч секунду! Ти що робиш, твою м****? Ти професіонал чи як?

Херлбат: Професіонал.

Бейл: Я що, ходжу по майданчику і... Брюс, заткнись на х***! Не затикай мене!

Франклін: Ніхто тебе не затикає.

Бейл: Я ж не ходжу по майданчику і не вириваю "з м'ясом" тобі світло, б***ь, в середині сцени!! Так за яким х**м ти поперся через майданчик?? Що, б***ь, з тобою таке? Чого тобі не зрозуміло? Ти, б***ь, хоч розумієш, що людина, яка проходить в середині сцени, твою м***, відволікає?! Відповідай, б***ь! Чого ти не розумієш?

Херлбат: Я дивився на світло.

Бейл: За-ши-бісь! І як світло? Сподіваюся, було правильне, тому що зараз вже пофігу, вірно? Твою м****, ну ти і л*х! МакДжі, у тебе є що сказати цьому г**нюку?

МакДжі: Я нічого не бачив.

Бейл: Ну хтось же повинен був бачити і б***ь стежити за ним! Вже другий раз йому чхати на те, що відбувається перед камерою, б***ь! Я намагаюся грати, і тут у мене в голові думка: "А що це Шейн робить в кадрі"? Ти, б***ь, розумієш, що я відволікаюся від роботи, коли ти проходиш в кадрі?"

Нагадаємо, в листопаді зйомки місії нездійсненної 7 були припинені на тиждень, так як у 12 осіб на майданчику виявили COVID-19. Зйомки тривали навіть влітку в Італії та Англії - Том Круз отримав спеціально дозвіл від уряду.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти