На телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра серіалу "Лікарка за покликанням" - коли дивитися

Прем'єра серіалу "Лікарка за покликанням" на 1+1 / колаж: Главред, фото: 1+1

Лікарі Охматдиту високо оцінили роботу знімальної групи.

Український серіал "Лікарка за покликанням" вийде на телеканалі 1+1 14 жовтня о 20:00. Цікаво, що головна героїня прем'єри українська актриса Вікторія Литвиненко знялася в серіалі разом зі своїм чоловіком - актором Сергієм Стрельниковим. У картині актори виконують ролі сімейної пари, що трапилося вперше в їхній акторській кар'єрі. А саундтреком до серіалу стала пісня "Люди" українського популярного гурту "Бумбокс".

Сюжет заснований на історії про талановитого лікаря-реаніматолога Марину Бондар, яка на межі розлучення зі своїм чоловіком і колегою - хірургом Андрієм Бондарем. Вона збирається поїхати працювати в Польщу, щоб забрати туди свою сім'ю і почати життя з нової сторінки. Але наступного ранку починається війна і Марина вирішує залишитися в рідній лікарні, де, незважаючи на всі проблеми, медики продовжують рятувати людей.

Варто зазначити, спецпоказ серіалу "Лікарка за покликанням" відбувся ще 16 липня на Одеському міжнародному кінофестивалі. Першими глядачами стали лікарі Охматдиту. Виявляється, деякі зйомки проходили в зруйнованому корпусі лікарні, куди влучила російська ракета 8 липня 2024 року.

Серіал "Лікарка за покликанням" - коли прем'єра / фото: 1+1

Серіал "Лікарка за покликанням" присвячений усім українським лікарям, а сценарій писали разом із лікарями Охматдиту, щоб медичні кейси було передано правильно. Додамо, після спецпоказу серіалу, медики зазначили, що знімальній групі вдалося відобразити реалії їхнього життя не тільки професійного, а й повсякденного.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти