Ліга Справедливості від Зака Снайдера виходить онлайн на HBO Max

Ліга Справедливості / Warner Bros

Не зіпсована версія Ліги Справедливості виходить онлайн на платформі HBO і Warner Bros.

Оригінальна Ліга Справедливості, якою вона повинна була бути до відходу Зака Снайдера вийде на онлайн платформі HBO Max, пишуть FandomWire і The Illuminerdi .

Спочатку кінокомпанія стверджувала, що доопрацювання Ліги Справедливості коштуватиме близько 20 мільйонів доларів, і тому, нею не займалися. Але тепер з'явилася інформація, що стрічка все ж вийде - тільки достеменно не відомо - у вигляді повного фільму, або міні-серіалом.

Так вони вже спробували зробити, коли випустили Того, що біжить по лезу на HBO Max.

Тим часом, сам Зак Снайдер влаштовує онлайн-показ Людини зі сталі 20 травня. Шанувальники очікують, що геній пера сам особисто пояснить, що відбувається.

Нагадаємо, що створення HBO Max анонсувалося ще в лютому 2020 - і дуже вчасно - завдяки цьому, кіностудія і телеканал отримали значну вигоду під час карантину, хоч Warner Bros і не змогли запускати прем'єри фільмів у кіно.

Фільм Ліга Справедливості майже перед виходом у 2017 році був повністю перероблений Джосом Уідоном після відходом Зака Снайдера через смерть його доньки.

В результаті було чітко помітно, що не вистачає багато сцен, логіка втрачена, а переснятые сцени не пов'язані з фільмом. Сам Джос Уідон оголосив, що йому просто заважали працювати, і не могли забезпечити робочу атмосферу. Фільм зібрав 657,9 мільйонів зборів при бюджеті 300 мільйонів.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти