Як швидко зняти подразнення після гоління: прості трюки допоможуть упоратися

Як швидко зняти подразнення після гоління? / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Як швидко зняти подразнення після гоління - з цим питанням, напевно, стикалися багато і багато людей. Главред розповідає, як вирішити цю проблему.

Як швидко зняти подразнення після гоління

Є кілька способів впоратися з проблемою подразнення після гоління, розповідає проєкт Вarbarossa. Також рекомендуємо прочитати наш матеріал: "Навіщо класти піну для гоління в пральну машину: хитрість досвідчених господинь".

Швидке зняття подразнення після гоління:

1. Охолодіть шкіру:

Умийтеся холодною водою. Це допоможе звузити пори та зменшити запалення. Прикладіть холодний компрес: використовуйте чисту ганчірку, змочену в холодній воді, або пакет із льодом, загорнутий у рушник. Прикладіть до подразненої ділянки на 5-10 хвилин. Прийміть прохолодну ванну або душ.

2 Використовуйте заспокійливі засоби:

3. Зволожуйте шкіру:

4 Уникайте подразників:

5. Голіться правильно:

6. Додаткові поради:

Якщо подразнення після гоління не минає протягом кількох днів, зверніться до лікаря.

Що таке крем для гоління?

Крем для гоління - кремоподібний косметичний засіб, що використовується для підготовки до гоління. Мета крему для гоління - пом'якшити волосся шляхом змащування.

Буває аерозольний крем для гоління (також відомий як піна для гоління) і крем для гоління без піни, повідомляє портал "Вікіпедія".

Який вигляд має подразнення після гоління?

Подразнення після гоління може проявлятися по-різному, але деякі з найпоширеніших симптомів включають:

Подразнення після гоління зазвичай з'являється протягом кількох годин після гоління і минає протягом кількох днів. Однак, якщо у вас є будь-які з таких симптомів, вам слід звернутися до лікаря:

Подразненню після гоління можна запобігти, дотримуючись цих порад:

Як голити, щоб не залишалося щетини?

Підготовка:

Гоління:

Завершення:

Додаткові поради:

Але пам'ятайте - кожна людина по-різному реагує на гоління, тому те, що підходить одній людині, може не підійти іншій. Експериментуйте з різними засобами та методами, щоб знайти те, що підходить саме вам. Якщо у вас є якісь сумніви, поговоріть зі своїм лікарем.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти