Пиво на допомогу: дуже незвичний прийом експерта з прибирання миттєво видаляє плями з килима

Колаж Главред, фото flickr (Valters Krontals), freepik / Чим можна почистити килим не знімаючи його з підлоги

Цей прийом ефективно працює на мокрих килимах із новими плямами.

Якщо на ваш килим потрапив випадковий напій або пролита кава, ви знаєте, наскільки стійкими можуть бути ці плями. Якщо ви втомилися безуспішно відтирати залишки чаю з килима або килимка, фахівці порекомендували доволі незвичайний засіб для чищення.

Відкиньте дорогі засоби для чищення килимів і саморобні зілля, час відкрити банку пива, пише Mirror.

Як почистити плями на килимі - лайфхак із пивом

Експерти з чищення The Rugs кажуть, що все, що вам потрібно зробити, це капнути невелику краплю пива (акцент на маленьку, рештою ви зможете насолодитися пізніше) на пляму і злегка втерти її в килим тканиною, щоб побачити майже негайний результат. Для складніших плям вам, можливо, доведеться докласти певних зусиль для очищення.

Щойно пляма зникне, промийте килим невеликою кількістю води і висушіть його.

"Коли справа доходить до видалення плям і плям, дуже важливо діяти якомога швидше, щоб видалити пляму з мінімальними клопотами", - сказав Емре Езер, директор The Rugs.

Використання рішень, які є у вас вдома, і використання цих корисних прийомів дасть вам змогу негайно реагувати і продовжить термін служби ваших килимів.

Якщо після "Сухого січня" про те, щоб налити пиво в будь-що, окрім рота, просто не може бути й мови - завжди можна спробувати сіль. Фахівці радять насипати щедру кількість кухонної солі на тільки-но забруднену ділянку і залишити на годину для вбирання рідини.

"Щойно килим висохне, ви можете пропилососити або змести сіль, щоб відкрити чисту поверхню без плям", - йдеться в заяві The Rugs.

Цей прийом ефективно працює на мокрих килимах з новими плямами. Фактично, щойно пляма висохне, вам доведеться вдатися до інших методів.

WD-40, який часто використовується в автомобілях, також може бути ефективним засобом для видалення плям з килимів. Просто нанесіть розчин на забруднену ділянку на 20-30 секунд, потім ретельно промийте вологою губкою протягом хвилини, а потім висушіть рушником.

Більше лайфхаків:

Новини заразКонтакти