"Не залишиться і сліду": як видалити липку наклейку із нового посуду

Як відмити етикетку на тарілці / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот: відео

Як видалити залишки клею із посуду та скла - Главред зібрав цікаві та корисні поради.

Як забрати наклейку з тарілки та чашки обережно, щоб не залишилось плям та розводів, адже завжди це заняття стає справжнім випробовуванням. Часто наклейки на посуді розшаровуються, або залишають липкий слід. Тому, щоб обережно зняти наклейки із посуду, варто робити це перевіреними способами.

Як легко зняти наклейку з скла

Скляний посуд дуже стійкий до різних засобів, але прибирати липкі наклейки потрібно дуже обережно, щоб не пошкодити скло.

Як відмити етикетку з посуду

Якщо наклейка покрита спеціальним водонепроникним шаром, варто застосувати термічну обробку. Щоб не пошкодити посуд, варто замочити його у гарячій воді, тоді етикетка відпаде через 30-40 хвилин.

В разі, якщо етикетка приклеєна за допомогою нерозчинного клею, тоді в нагоді стануть різні косметичні засоби, олії або інші професійні засоби. Можна ретельно промочити етикетку міцелярною водою і зачекати 15 хвилин, щоб вона зійшла із посуду, а потім варто гарно промити посуд теплою водою.

Як змити клей від наклейки з пластику

Оцет чудово прибирає різний клей та наклейки з будь-яких видів поверхонь, також він не є агресивною рідиною.

Також від клею та етикетки на посуді допоможе олія. Вона чудово здатна видалити етикетки із пляшок. Для цього методу добре підійде оливкова або рафінована соняшникова олія.

Більше цікавих новин:

Автор: Юлія Закрепа
Новини заразКонтакти