Як відбілити силіконовий герметик за 10 хвилин: експерт назвала найкращі 2 засоби

Як прибрати плісняву з герметика у ванній / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Методи універсальні і підходять для всіх видів силіконових герметиків.

Силіконові герметики найчастіше забарвлюються у ванних кімнатах через цвіль. На щастя, існує натуральний засіб, більш ефективний, ніж відбілювач, який допоможе впоратися із завданням за 10 хвилин.

Елізабет Шилдс, менеджерка з операцій компанії Super Cleaning Service Louisville, стверджує, що домочадці можуть впоратися з цим завданням за 10 хвилин, використовуючи всього один предмет - перекис водню, пише Express.

Перекис водню здатний вбивати бактерії, віруси, плісняву, грибки та багато іншого і не залишає токсичних слідів, на відміну від відбілювача. Це позбавляє необхідності обполіскувати поверхні відразу після використання їх для чищення та дезінфекції.

Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

"Перекис водню - потужний дезінфекційний засіб, м'яко відбілює і має чистячі властивості". Для використання вам знадобиться тривідсотковий розчин перекису водню. Розпиліть його на уражену ділянку, почекайте 10 хвилин, потріть і змийте", - порадила експертка.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Після цього пройдіться чистою тканиною або губкою, щоб переконатися, що ви видалили всі залишки. Ще один домашній засіб, який запропонувала Елізабет - харчова сода. Вона стверджує, що невелика абразивність харчової соди дає їй змогу "добре руйнувати і видаляти бруд, плями і цвіль із силікону без будь-яких побічних ефектів".

Вона додала: "Цей метод універсальний і підходить для всіх видів силіконових герметиків, тому він чудово підходить для різних поверхонь у ванній кімнаті".

Зробіть пасту з харчової соди і води. Нанесіть її на герметик і залиште на кілька хвилин. Приділіть особливу увагу запліснявілим або непіддатливим місцям.

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти