Жінка всю ніч рятувала "їжачка", але вранці вона дізналася, що це за звір

Жінка всю ніч доглядала за хворим "їжачком" - на ранок її здивуванню не було меж / Колаж Главред, фото: Kennedy News and Media

Любителька тварин вирішила, що знайшла на тротуарі малюка їжачка і обережно взяла його на руки, щоб віднести додому і вигодувати.

Одна жінка спробувала врятувати, як вона вважала, "дитинча їжака", але була сильно здивована, коли привезла його до ветеринара.

Любителька тварин вирішила, що знайшла на тротуарі малюка їжачка і обережно взяла його на руки, щоб віднести додому і вигодувати. Вона була в паніці, коли до ранку маленьке звірятко не одужало, і вона терміново відвезла його в лікарню для диких тварин, щоб його оглянув професіонал, пише TheMirror.

Однак жінка була приголомшена, коли менеджер лікарні Джанет Котце повідомила їй жахливу новину - вона врятувала зовсім не дитинча їжака, оскільки маленька пухнаста кулька насправді була клаптиком вовняної шапки.

Джанет, яка працює в заповіднику і лікарні дикої природи Лоуер-Мосс-Вуд у Кнатсфорді, Чешир, розповіла, що жінка прийшла в четвер вранці з картонною коробкою під пахвою і розповіла, що провела ніч, намагаючись вмовити "дитинча ссавця ссавця" поїсти з маленького блюдечка з їжею.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна газета у форматі таблоїд. Є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Гармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "відображенням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Гармсворт вирішив зробити газету більш кольоровою і з більш широким колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

"Це був перший прийом за день. Жінка прийшла з коробкою, сказала, що знайшла на тротуарі малюка їжака, він був холодний, і вона підібрала його. Мене це насторожило, адже для їжачків це дуже рано, тому я трохи занепокоїлася. Я забрала в неї коробку і віднесла її в приймальний покій, який знаходиться в окремій кімнаті. Я відкрила коробку і не могла повірити в те, що побачила. Я подумав: "Це точно не їжачок, можливо, це якась інша пухнаста істота". Я зрозуміла, що це не їжак і взагалі не тварина", - поділилася ветеринар.

Жінка подумала, що це їжак / Фото: Kennedy News and Media

Вона поклала його назад у коробку і віддала жінці, яка спершу не повірила ветеринару, а потім зніяковіло пішла додому разом із коробкою та "їжачком".

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти