Жінка відмовилася від дитини, дізнавшись жахливу таємницю: правду від неї приховували 2 роки

Жінка відмовилася від дитини, дізнавшись жахливу таємницю/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Матері "розбила серце" жахлива таємниця про її сина, яку від неї приховували найрідніші люди. Правда поставила її життя "з ніг на голову".

Жінці розбила серце правда про її маленького сина, яку найрідніші люди приховували від неї упродовж 2 років. Дописувачка Reddit у своїй публікації поділилася своїм болем, розповівши про те, що через кілька років після народження сина дізналася, що не є його біологічною матір’ю, пише The Mirror. Тепер вона хоче повністю відмовитися від своїх прав на сина.

Радимо також прочитати: Як відбілити емальовану каструлю: спосіб, який дасть вражаючий результат

36-річна жінка пояснила, що вона була у стосунках зі своїм 35-річним чоловіком майже 10 років, з яких 7 років вони були одружені. Проте через проблеми зі здоров’ям жінки вони не могли зачати дитину природнім шляхом, і тому задумувалися про штучне запліднення (екстракорпоральне запліднення, ЕКЗ). Проте ЕКЗ було для сім’ї дуже дорогим.

В цей час подруга жінки погодилася допомогти сім’ї і стати їхньою сурогатною матір’ю, таким чином народження дитини для чоловіка з дружиною було б не таким дорогим і вони могли б собі це дозволити.

"Я завжди хотіла бути мамою. Спустошення – це те, що я відчувала, коли дізналася, що у мене захворювання, через яке було б майже неможливо виносити дитину до терміну. Ми почали вивчати вартість сурогатної матері. Це справді дорого! Моя близька подруга ще з коледжу, яка вже мала двох власних дітей, запропонувала нам стати сурогатною матір’ю, щоб скоротити витрати. Після двох невтішних сеансів ЕКЗ, що не привело до вагітності, вона завагітніла з третьої спроби і виношувала нам хлопчика", – розповіла жінка.

Вона зазначає, що працювала додаткові години, щоб заробити більше коштів, поки її подруга виношувала їхню дитину як сурогатна мама. У той же час вона помітила, що її подруга і її чоловік почали більше часу спілкуватися. Так, іноді вона поверталася додому з роботи на вихідних і бачила, що подруга уже була в їхньому домі в той же час, коли її чоловік був там.

"Я вважала це нешкідливим, думала, що для неї добре знати мого чоловіка краще, оскільки вона, як я думала, виношувала нашу дитину для нас", – йдеться у дописі жінки.

Але коли сину подружжя було два роки і мама відвела його в лікарню, там дитині зробили аналізи, і виявилося, що його група крові є біологічно неможливою, зважаючи на групи крові його біологічних мами і тата.

Стурбована жінка спершу подумала, що в клініці імплантували не ті ембріони, і була готова викликати юриста для підтримки. Але пізніше виявилося, що правда навіть страшніша, ніж вона думала. Вона зробила ДНК-тест на батьківство, результати якого показали, що вона не є матір’ю дитини, але її чоловік є батьком.

Після цього її чоловік зізнався, що поки вони намагалися зробити її подрузі штучне запліднення, щоб вона стала їхньою сурогатною матір’ю, подруга у той же час кілька разів мала сексуальні стосунки з її чоловіком і саме так завагітніла.

"Я вважала нашого сина зачатим за допомогою ЕКЗ і народженим сурогатною матір’ю, а виявилося, що він зовсім не є моїм сином і був зачатий старомодним способом. Я абсолютно зламана і постійно плачу… Я одразу відчула потрійну зраду – від того, хто був моїм чоловіком, від моєї подруги, і тепер, коли я усвідомила, що моя дитина насправді навіть не моя", – заявила жінка.

Спустошена жінка подала на розлучення з чоловіком, але також каже, що не хоче мати нічого спільного зі своїм сином, знаючи, що він не пов’язаний з нею біологічно. Вона також розірвала стосунки зі своєю подругою і поки що повернулася до батьків.

Частина коментаторів на Reddit засудили жінку за її рішення покинути сина після того, як вона дізналася, що він їй не рідний. Проте багато хто підтримував її і писав, що вона повинна робити так, як їй буде краще.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти