Як очистити всю духовку за 5 хвилин: жінка здивувала своїм методом прибирання

Як відмити духовку / колаж: Главред, фото: unsplash, de-tabs

Як легко відмити духовку всередині швидко та легко - жінка поділилась лайфхаком із підписниками.

Ви дізнаєтесь:

Чищення духовки - це не завжди приємна справа, адже застарілий бруд іноді дуже важко відмити. Однак експерт із прибирання в Інтернеті поділилась лайфхаком, як очистити духовку за допомогою звичайного предмета.

Блогер у TikTok Ніколь Пейдж Ліллі поділилася поділилась порадами, як очистити пригорілу поверхню із внутрішньої сторони дверцят духовки та відмити запеклий шар коричневого бруду. Ніколь показала своїм фоловерам, як можна відмити дверцята духовки всього за кілька хвилин, використовуючи один побутовий продукт, йдеться у матеріалі Mirror.

50-секундний відеоролик починається з того, що Ніколь вставляє боки всередину та висуває верхню частину, щоб зняти скло зі своєї духовки для легкого очищення. Однак, така функція є не у всіх духовок, тоді вам доведеться чистити скло на місці.

Як вивести плями від жиру / Інфографіка: Главред

Жінка взяла таблетку для посудомийної машини та губку.

"Виріжте в губці отвір для таблетки для посудомийної таблетки та помістіть її в губку. Потім почистіть, поки не відмиєте духовку до блиску", - розповіла вона. На ролику видно, як вона збирається попрацювати над дверима, прорізаючи запеклий бруд.

Також слід зауважити, що все необхідно потім змити водою, щоб видалити всі хімічні речовини.

Також Ніколь написала, що для очищення духовки всередині можна використовувати подібний підхід.

"Верхній шар бруду можна прибрати спочатку кухонним папером. Потім ретельно все помити губку для посудомийної машини", - пояснила вона.

Дивіться відео про те, як очистити духовку:

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти