Весільний подарунок бабусі для внучки "підірвав" мережу: що вона подарувала

Весільний подарунок бабусі для внучки "підірвав" мережу/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Багатьох людей здивував такий подарунок, натомість дехто почав припускати, що бабуся, напевно, "знає якийсь секрет".

У мережі стало вірусним відео, у якому наречена показала, що їй подарувала її бабуся для першої шлюбної ночі. Бабуся дівчини принесла у подарунок нижню білизну, щоб дівчина могла її одягнути в першу ніч після того, як вийде заміж. Але такий презент здивував користувачів мережі й розділив їхні думки, багато хто одразу поділився своїми різкими зауваженнями.

Відео опублікувала в TikTok користувачка @georgiam7345, пише Newsweek. На ньому наречена танцює під музику, одягнена у подарунок бабусі – ніжно рожеву бавовняну нічну сорочку. В цей момент поруч із нею стоїть її майбутній чоловік.

"Моя бабуся купила мені "білизну" на моє весілля", – йдеться у накладеному тексті на ролику, а саркастичний підпис під відео запитує: "Сексуально?".

Але хоча авторка відео, можливо, не вважала подаровану їй нижню білизну достатньо сексуальною для її першої ночі заміжньої жінки, думки користувачів не були такими однозначними.

Дивіться відео, який подарунок бабуся подарувала внучці:

Частина користувачів також визнала, що така білизна виглядає не надто сексуально як для першої шлюбної ночі, але частина зазначила, що такі нічні сорочки, можливо, мають якусь "таємну силу". Мовляв, наші бабусі, маючи такі сорочки, народжували часто по десятеро і більше дітей.

Дехто також зазначав, що така білизна є зручною, і що з часом дівчина, яка отримала її в дарунок від бабусі, зможе оцінити її зручність.

Раніше ми розповідали, що дівчина вигнала сестру зі свого весілля через "неправильну сукню". Сестру нареченої вигнали з весілля, тому що вона прийшла у фіолетовій сукні, хоча наречена наперед просила гостей дотримуватися "жовтого дрескоду".

Також раніше Главред розповідав, що чоловік заробляє на життя, псуючи чужі весілля. Для тих наречених, які сумніваються, що хочуть виходити заміж за свого кавалера, є один незвичний вихід.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти