Вирішити потрібно за 20 секунд: майстри головоломок швидко знайдуть білі кулі

Ця головоломка потренує уважність / Колаж: Главред, фото: mirror.co.uk, pixabay.com

Розв'язання цієї головоломки допоможе зміцнити здоров'я мозку та поліпшити пам'ять.

Головоломки та оптичні ілюзії - прекрасний спосіб, щоб тримати свій мозок у тонусі. А якщо виконувати завдання на швидкість, то це може не лише посилити їхню дію, а й стати веселою розвагою для компанії друзів, членів сім'ї або колег.

Раніше Главред пропонував розібратися зі складною оптичною ілюзією - на картинці потрібно було знайти дивні невідповідності: Головоломка на перевірку IQ: потрібно знайти 8 помилок за 17 секунд.

У новому завданні пропонується знайти сім білих куль, захованих серед їхніх кольорових аналогів.

Час на виконання головоломки обмежений - у вас є всього 20 секунд.

Чи зможете ви вирішити цю складну головоломку всього за 20 секунд? / Фото: mirror.co.uk

Розв'язання цієї головоломки допоможе зміцнити здоров'я мозку та покращити пам'ять. Тож варто влаштуватися зручніше, взяти таймер і насолоджуватися.

Чи зможете ви знайти всі білі кулі в зазначений термін?

Правильна відповідь опублікована нижче:

Правильна відповідь на головоломку / Фото: mirror.co.uk

Якщо ви хочете потренуватися ще, то спробуйте знайти п'ять фруктів за одну хвилину. Ця головоломка вимагатиме серйозної концентрації, адже вам потрібно знайти не один, а п'ять фруктів за 62 секунди - і вони дуже добре заховані.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти