Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 10 секунд знайти тигра

Знайдіть тигра в джунглях за 10 секунд / Jagranjosh

Спробуйте розгадати дуже непросту, але цікаву оптичну ілюзію - потрібно в джунглях знайти тигра, який гарно добре сховався.

Кожному з нас час від часу треба трохи відволіктися, і тут на допомогу прийдуть головоломки. Оптичні ілюзії змушують щоразу замислитися і потренувати мозок. Їх можна розгадувати як у колі сім'ї, так і з друзями. Цього разу нам потрібно знайти тигра, який сховався в джунглях.

Головоломка від Jagranjosh досить складна. Фотографія зроблена так, щоб відшукати тигра було непросто. Кольори його шерсті зливаються з осіннім листям.

На картинці - осінній ліс. Одне листя вже почало жовтіти, а інше ще залишається зеленим. Наше завдання - відшукати тут тигра.

Дається лише 10 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете тигра / Jagranjosh

Не вдалося знайти тигра? Ловіть підказку: він майже посередині картинки. Правильна відповідь обведена червоним кружечком.

Якщо знайшли тигра, у вас чудовий зір / Jagranjosh

Ви можете спробувати порозгадувати й інші головоломки.

Приміром, ребус для тих, у кого чудовий зір. Потрібно знайти особливого верблюда лише за 5 секунд.

Також можна розгадати оптичну ілюзію, де треба за 5 секунд знайти дівчину. На картинці безліч фламінго, кожен із них зайнятий своєю справою. Відшукати там дівчину буде нелегким завданням.

А ще в нас є ребус для тих, у кого чудовий зір. У звичайній спальні, де безліч предметів, треба постаратися знайти корону. Вона захована в несподіваному місці. Причому зробити це потрібно лише за 8 секунд.

Інші новини:

Новини заразКонтакти