Чому не варто натискати кнопку "повтор" на будильнику: експерт шокував причиною

Чому не варто натискати кнопку "повтор" на будильнику / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Провідна експертка зі сну попереджає про небезпечний вплив натискання "ворожої" кнопки повтору на будильнику.

Напевно кожен принаймні раз натискав кнопку повтору після того, як продзвенів будильник. Але саме це може погано впливати на ваш сон, пише LADbible.

Вам також може бути цікаво: Це покращить ваш сон і здоров'я: як випрати подушку в домашніх умовах.

Чому не варто відкладати будильник

За словами провідної експертки зі сну, яка вважає кнопку повтору "ворогом", відкладання будильника є дуже поганою ідеєю.

Доктор Ліндсі Браунінг говорить, що такий сон - це ворог.

«Ми ніколи не повинні дрімати. Ніколи не натискати на кнопку "відбій". Тому що ви просто руйнуєте якість свого сну, який у цьому сенс? Якщо вам потрібно прокинутися о 7:30, не ставте будильник на 7 і не натискайте кнопку повільного сну три-чотири рази. Тому що, звичайно, сон між 7 і 7.30 - це нісенітниця», - каже експертка зі сну.

Вона зауважила, що не прихильниця таких речей, тому що так втрачається сон.

«Я краще посплю ще півгодини, і так, я прокидаюся з глибокого сну, але принаймні я виспалась", - говорить вона.

За її словами, як би вам не хотілося перебувати в цій солодкій точці між світом снів і реальним світом, час, який ви витрачаєте на перемикання між цими станами, - це сон жахливої якості.

«Отже, наступного разу, коли ви будете заводити будильник, спробуйте революційну концепцію - прокидатися, коли він пролунає», - додала експертка зі сну.

Що відомо про LADbible Group Limited?

LADbible Group - британський цифровий видавець. Медіа-бренди LADbible Group мають аудиторію, що наближається до мільярда, з 262 мільйонами підписників у всьому світі на основних платформах соціальних мереж.

Компанія публікує оригінальні і придбані матеріали, включаючи редакційні, відео та документальні матеріали, деякі з яких транслюються в прямому ефірі. Їхній вміст охоплює розваги та інтерв’ю зі знаменитостями, а також новини та поточні події, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Новини заразКонтакти