Від невдачі до неповаги: чому не можна дарувати порожній гаманець

Як правильно дарувати гаманець / Колаж: Главред, фото ua.depositphotos.com

Коли хтось дарує гаманець, він відображає свою щирість і побажання добробуту отримувачу.

Часом обрати подарунок для близької людини може бути дуже непросто. Однак чудовим та практичним варіантом для презенту є гаманець. Цей предмет символізує багатство і процвітання. Такий подарунок має безумовно особливе значення, тому експерти chus.vn пояснили, як обрати правильний гаманець, щоб передати свої наміри.

Які бувають гаманці?

Гамане́ць — невеликий порожнистий або плаский предмет (первісно мішечок), найчастіше зі шкіри або тканини; призначений для носіння грошей, зазначає Вікіпедія.

Різновиди гаманців:

  • Нагрудний гаманець — для нагрудної кишені. Портмоне великого розміру, у яке складають банкноти не згинаючи;
  • У два складання - класичний гаманець, у якому банкноти складаються навпіл;
  • У три складання - має два місця згину, тому банкноти в ньому згинаються у три складання;
  • Капшу́к — гаман у формі торбинки, що затягується шнурком, переважно для зберігання грошей, тютюну і таке інше;
  • Клатч - гаманець, який використовують у більшості випадків жінки. Клапан гаманця може фіксуватися як на кнопку, так і на блискавку;
  • Тревелер - великий гаманець для подорожей, який закривається на блискавку і завдяки своїм розмірам може уміщувати в собі не тільки гроші, а і документи, квитки та інші речі мандрівника.

Чи можна дарувати порожній гаманець?

Більшість людей намагаються уникати дарування порожнього гаманця через певні забобони.

Як правильно дарувати гаманець?

  1. Покладіть гроші всередину. Найпростіший спосіб — це покласти трохи грошей у гаманець перед даруванням. Це може бути як дрібні гроші, так і навіть монета. Такий жест символізує удачу та показує вашу уважність.
  2. Гроші в червоному конверті. Додайте до гаманця гроші в червоному конверті, що вважається символом удачі та процвітання. Це додасть подарунку ще більше значення.
  3. Вибір якісного гаманця. Окрім того, що ви покладете гроші, важливо також обрати якісний гаманець. Міцний шкіряний гаманець з гарним дизайном стане чудовим подарунком і покаже вашу повагу до отримувача.

Скільки грошей класти в гаманець для подарунку?

Сума грошей менш важлива, ніж сам жест, але традиційно рекомендується класти "щасливі" числа, як-от 6, 8 або 9.

Інші цікаві прикмети

Главред також розповідав, чому розсипати сіль - це погана прикмета. Експерти розібралися у витоках цієї прикмети і з'ясували, що робити, якщо ви все-таки випадково розсипали сіль.

Також спеціалісти ділилися, які речі в жодному випадку не можна давати в борг. Особисті речі, такі як одяг, взуття, прикраси або гребінці, зберігають частину енергії власника.

Окрім цього, Главред пояснював, навіщо потрібні осикові кілки і від чого може захистити давній оберіг. Наші предки часто використовували їх для того, щоб захиститися від нечистих сил.

А також, який талісман обов'язково має бути вдома, щоб найкраще приваблювати гроші та успіх.

Читайте також:

Новини заразКонтакти