Від цього школяр не відмовиться: 10 ідей, що дати їсти дитині в школу

Є низка продуктів, що потрібно взяти з собою в школу / Колаж Главреда. Фото: bb.lv, Міносвіти

Будь-який перекус для дітей повинен містити вітаміни, які допоможуть дитині краще концентрувати увагу на уроках.

Дітей найчастіше дуже важко просити взяти з собою домашній обід. Особливо, якщо ви наполягаєте, щоб ваша дитина їла котлети або суп під час перерви. Найімовірніше, в такому випадку школяр просто купить газованої води або чіпсів в їдальні. Главред розповідає, що давати дитині з собою в школу на перекус, щоб вона це з'їла із задоволенням.

Якщо ви все ще покладаєте великі сподівання на розрекламовані "поживні" батончики, мінералку або чіпси, то даремно. У такому перекусі немає вітамінів, він зазвичай насичений жирами і цукром, а також сіллю.

Споживання такої шкідливої їжі може призвести до розвитку ожиріння, діабету і навіть серцевих захворювань. Наприклад, чіпси можуть викликати підвищення артеріального тиску.

Що давати дитині з собою в школу на перекус - кращі ідеї на Главреді / marathonec.ru

Що можна брати в школу поїсти - 10 відмінних ідей для зайнятих батьків

Їжа школярів повинна містити корисні речовини, щоб дитина відчувала себе бадьоро, не "засинала" на уроках і могла концентрувати увагу 6-7 годин поспіль. Ось що можна взяти з собою в ланч бокс:

Знову ж таки, уникайте перекусів, багатих на цукоп і ненатуральні добавки, такі як шоколадні батончики, газовані напої і чіпси, оскільки вони можуть бути шкідливими для здоров'я дитини і впливати на її активність та концентрацію.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти