Ніхто не зможе зурочити: мольфар назвав дуже сильний захисний ритуал від негативу

Мольфар розказав про захисний ритуал від зурочення / Колаж: Главред, фото: pexels

Цей ритуал дуже простий. Вам потрібно прочитати замовляння перед виходом із дому.

У вас було колись таке, що після походу в гості ви відчували себе дуже погано? Мабуть, ви замислювались про те, що це може бути вплив негативної енергетики. До того ж багато людей вірить у те, що їх можуть зурочити.

Дійсно, похід у гості чи прийом у себе може негативно позначитись на вашому самопочутті. У кожної людини, як і у кожного дому є своя енергетика. У когось вона хороша, а в інших - дуже погана. Навіть якщо людина не бажає вам зла, на вас може вплинути негативна енергетика, яка утворилася через проблеми в житті цієї людини.

Якщо ви не хочете, щоб після походу в гості вам було погано, то краще перестрахуватись та провести дуже простий, але дієвий ритуал. Про це каже відомий український мольфарМаксим Гордєєв.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Щастя і прибуток чи проблеми: що значить, якщо розбивається чашка.

Сильний захисний ритуал

Цей ритуал допоможе вам вберегтись від зурочення чи негативної енергетики особливо, якщо ви йдете у гості до зовсім незнайомої людини.

Перед виходом з дому вам потрібно проговорити дуже сильне замовляння. Повторити ці слова потрібно тричі:

"Божественну силу призиваю, від негативу і порчі себе захищаю.

Всю мою родину збережи, від заздрощів і пересудів захисти.

Амінь. Амінь. Амінь."

"Тепер ви сміливо можете йти в гості, не боячись, що вас зурочать", - каже мольфар.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Дивіться відео про дуже сильне захисне замовляння від зурочення:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Новини заразКонтакти