Немає жодної користі: перукар назвала ТОП-5 марних салонних процедур

Перукар перелічила список безглуздих салонних процедур для волосся / колаж: Главред, фото: pexel

Є деякі процедури, які коштують грошей, однак не допомагають волоссю.

Коротко про найголовніше:

Перукар розповіла про безглузді процедури в українських салонах, які не тільки не допомагають волоссю, але й є марною тратою грошей. Про популярні, але малоефективні методи догляду розповідає перукар і стиліст Руслана Бєла в Instagram.

Хто така Руслана Бєла

Руслана Бєла - перукар-стиліст міжнародного рівня з більш ніж 29-річним досвідом роботи в б'юті-індустрії, працює з українськими зірками.

Топ-колорист академії Loreal, авторка семінару "Про що мовчать в салонах краси".

Допомагає орієнтуватися у так званих "ритуалах краси" і не витрачати гроші на непотрібні процедури та догляд, зазначає РБК.

Колагенові маски для волосся

Колаген – білок, що підтримує сполучні тканини, такі як сухожилля, кістки та дерма, але волосся не належить до таких тканин. Тому незрозуміло, що саме додають до волосся під виглядом колагену.

Глибоке очищення та детокс

Шампуні для «глибокого очищення» та «детокс» можуть порушити природний баланс шкіри голови, змиваючи корисну мікрофлору. Шкіра має власний захисний механізм, і ваше завдання – підібрати відповідний шампунь для типу волосся, а не вимивати природний жир.

Стрижка гарячими ножицями

Волоссю байдуже, якої температури ножиці. Ця процедура не «запаює» кінчики – для здорового волосся потрібен правильний догляд, а не нагрівання ножиць.

Полірування волосся

Полірування не вирішує проблему посічених кінчиків і навіть може зробити волосся тоншим.

Натуральні олії

Кокосова, макадамієва або арганова олія не проникають в структуру волосся, а просто залишають на ньому жирний шар, додаючи блиску, але без реальної користі.

Інші цікаві новини про моду та красу

Главред раніше також розповів про легкий спосіб зробити голівудські локони в домашніх умовах. Це буває складно, якщо не знати певних хитрощів.

Також існує простий трюк для об'єму волосся. Чимало дівчат допускаються помилки в дуже простому, але важливому процесі.

Щоб виглядати стильно, варто також і знати кольори, які старять жінку після 40.

Взимку та морозною осінню також варто пильнувати і за шкірою - ось короткий гайд, як захистити та зволожити шкіру в холодну пору.

Інші новини про красу:

Новини заразКонтакти