Знайти кролика за 7 секунд: незвичний тест на перевірку уважності

Чи зможете ви знайти кролика за 7 секунд? / Колаж Главред, фото: jagranjosh, depositphotos.com

Неймовірно складна головоломка, де потрібно знайти кролика, який ховається в сцені спальні всього за сім секунд. Чи можете ви вчасно розгадати це?

Випробовувати себе за допомогою складних головоломок — це чудовий спосіб підтримувати свій розум здоровим і активним, що може сприяти покращенню когнітивних функцій і є таким же важливим, як щоденні вправи, щоб підтримувати своє тіло у відмінній формі. Ви можете тренувати свій мозок різними методами, наприклад, переглядаючи вікторини та намагаючись відповісти на запитання, або намагаючись розгадати головоломки, наприклад кросворди.

Але ще один цікавий спосіб потренувати свій мозок – спробувати розгадати головоломки. Ці складні головоломки часто включають картинку з прихованим об’єктом, захованим десь на зображенні, і вони зазвичай дають вам ліміт часу, якого вам доведеться дотримуватися, якщо ви хочете назвати себе генієм. Якщо вам цікаво, чому б не спробувати це? Все, що вам потрібно зробити, це знайти захованого кролика всього за сім секунд, пише видання mirror.

Чи зможете ви знайти кролика за 7 секунд? / фото: jagranjosh

Подивіться на зображення вище. На ньому зображено жінку, яка спить у своєму ліжку, а біля неї лежить кіт. Ви також помітите собаку, яка спить у нижній частині зображення біля ліжка, але ми не шукаємо жодної з цих тварин. Замість цього вам потрібно знайти кролика, який сховався десь на зображенні.

Спочатку це може здатися легким, але у відносно захаращеній спальні важко розібрати, де саме знаходиться кролик. Зайчик захований в одній із фоторамок, що висять на стіні? А може, він ховається у візерунку на килимку, намагаючись заритися під ліжко?

На вазі також є візерунок, який, здається, може бути заячими вухами, якщо придивитися уважніше, тому, можливо, на вазі надруковано зображення кролика. Насправді, якщо ви подивіться на ліжко, на якому спить жінка, ви також побачите кілька складок на простирадлах, які теж можуть бути заячими вухами - так багато місць, де маленька істота може сховатися.

На жаль, це все відвілікаючі маневри. Кролик не знаходиться в жодному з цих місць. Якщо ви ще не знайшли маленького хлопця, то продовжуйте шукати!

Навіть якщо ви не знайдете його протягом семисекундного ліміту, ви все одно тренуватимете свій мозок, дотримуючись головоломки, доки не розв’яжете її. Ми збираємося показати вам рішення, тому, якщо ви не закінчили, не прокручуйте вниз!

Правильна відповідь / фото: jagranjosh

Кролик насправді ховався за вазою, і його було важко розгледіти, тому що він був рожевого відтінку, який пасував до килима в спальні жінки. Безумовно, це непросте місце, так добре, якщо вам вдалося отримати відповідь протягом семисекундного ліміту.

Хочете спробувати свої сили в інших головоломках?

Нагадаємо, раніше Главред пропонував моторошну гелловінську головоломку, де потрібно знайди кажана серед котиків всього за 28 секунд.

А ось у цій оптичній ілюзії тільки 2% людей знайдуть порося в цирку за 15 секунд.

Більше головоломок:

Новини заразКонтакти