Лише найкмітливіші здогадаються, хто з 3-х людей прикидається хворим: складна загадка

Лише найкмітливіші здогадаються, хто з 3-х людей прикидається хворим: складна загадка

Непросто буде зрозуміти, хто саме не є хворим, а лише прикидається таким.

Головоломки та оптичні ілюзії допомагають перевірити свою уважність та спостережливість, але водночас вони також допомагають потренувати такі важливі для кожного з нас навички.

Радимо також прочитати матеріал: Лише люди з яструбиним зором знайдуть заховану зубну щітку: на пошуки є всього 8 секунд

Якщо регулярно розгадувати такі загадки, то кожна наступна буде даватися все легше і легше.

У наступній загадці потрібно відгадати, хто із зображених на картинці людей не хворий і не має ніяких травм, а лише прикидається, пише jagranjosh. Непросто буде зрозуміти, де саме заховалася правильна відповідь.

Тільки найкмітливішим вдасться здогадатися, хто із цих людей намагається обманути інших. Розгадка точно не лежить на поверхні.

Щоб знайти відповідь, потрібно увімкнути нестандартне мислення, максимально зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше.

Треба вгадати, хто з трьох людей прикидається хворим/ Bright Side

Лише терпеливим, цілеспрямованим і наполегливим людям вдасться зрозуміти, хто саме є нечесною людиною.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Хлопець Адам насправді лише прикидається, ніби у нього зламана права рука, адже він тримає мобільний телефон у правій бічній кишені, що було б незручно, якби його права рука насправді була зламана.

Хлопець Адам лише прикидається, нібито у нього зламана рука/ Bright Side

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про головоломку з сірниками, у якій лише за два ходи треба скласти найбільше число. Потрібно бути кмітливими і швидкими, як іскра, щоб знайти правильну відповідь у цій загадці.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій знайти число 629 серед 692 зможуть лише люди з надзвичайним зором. Важко буде відшукати заховане число, адже його замаскували дуже майстерно.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти