Тест на IQ: знайдіть 3 дротики за 15 секунд

Лише люди з високим IQ зможуть знайти 3 червоні дротики серед мішеней за 15 секунд / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, mirror.co.uk

Любителі головоломок ламають голову над цією оптичною ілюзією.

Якщо ви завжди хотіли дізнатись, чи високий у вас IQ, то ця головоломка допоможе нарешті отримати відповідь. Якщо ви розв'яжете її у встановлений термін, то можете вважати себе генієм.

Щоб тримати свої когнітивні в тонусі, варто розгадувати одну головоломку на день. Якщо сьогодні ви не вирішили ще жодного завдання, то саме час почати. Наприклад, чи зможете ви знайти дивний кокос у цій оптичній ілюзії? У вас є п'ять секунд, щоб знайти його і приєднатися до тих, хто володіє видатними спостережливими здібностями.

Як пише Mirror, любителі головоломок ламають голову над цією конкретною оптичною ілюзією. Завдання дуже просте - потрібно знайти три червоні дротики, заховані на картинці, повній мішеней для дартсу.

Завдання може здатися простим, але воно складніше, ніж здається на перший погляд, оскільки дротики зображені на червоному тлі й самі містять деякі червоні маркування, що ускладнює пошук.

Але якщо у вас пильний зір і ви зможете помітити дротики за 15 секунд, то у вас просто геніальний IQ.

У вас є 15 секунд, щоб знайти дротики / mirror.co.uk

Підказка. Дротики не сховані на задньому плані зображення, вони всі на виду на одній із мішеней.

Відповідь на загадку можна знайти в правому нижньому кутку зображення.

Правильну відповідь ми опублікували нижче:

Відповідь на головоломку / mirror.co.uk

До речі, головоломки та оптичні ілюзії - чудовий спосіб підтримувати активність мозку, а здатність вирішити їх за лічені секунди часто є ознакою високого інтелекту. Якщо ви хочете потренуватися ще, то спробуйте знайти п'ять фруктів за одну хвилину. Ця головоломка вимагатиме серйозної концентрації, адже вам потрібно знайти не один, а п'ять фруктів за 62 секунди - і вони дуже добре заховані.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти