Це може повністю змінити ваше життя: до чого свербить ліве око - давня прикмета

До чого свербить ліве око - прикмети по днях тижня / Колаж Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels

Главред з'ясував, до чого свербить ліве око по днях тижня та про що нас можуть попереджати народні прикмети та вірування пов'язані із мовою тіла.

Наші предки щиро вірили в те, що мова тіла попереджає нас про негаразди або навпаки віщує приємні новини. Саме тому, коли якась частина нашого тіла свербить, то найчастіше звертаються до народних вірувань і забобонів. Особливу увагу приділяли очам, оскільки вони вважалися дзеркалом, що відображає душу людини.

Прикмети чому свербить ліве око по днях тижня

Раніше ми розповідали, до чого падає ложка і чого варто боятися. Така прикмета має два пояснення, і одне з них віщує вкрай негативні наслідки.

Чому у жінок свербить ліве око?

Також прикмети можна поділити за статтю. На жаль, слабкій статі прикмети не віщують нічого доброго. Кажуть, це вірна ознака наближення проблеми і навіть погіршення стану (коли свербить нижня повіка). Але не все так погано, тлумачення може відрізнятися в залежності від часу доби і дня тижня.

Чому у чоловіків свербить ліве око?

Дізнатися, чому сверблять очі у чоловіків, особливо ліва сторона, не менш цікаво. Для них прикмети вказують на успіх: обіцяють поліпшення матеріального становища, успіх у справах і у всіх інших починаннях.

Чому свербить ліве око вранці?

Час доби також має великий вплив на тлумачення прикмет. На світанку свербіж в лівому оці може обіцяти цікаве романтичне побачення, яке теж може виявитися доленосним. Крім того, це може бути як веселою, так і незручною розмовою з близькими про фінанси та нові витрати.

Чому свербить ліве око вдень?

Тим, хто хвилюється, чому сверблять очі вдень, варто перестати панікуваьти. Краще приготуйтеся до вечірок і веселощів, удача буде вашим вірним супутником. Слід активно завершувати розпочату справу, адже в кінці неодмінно буде гідна винагорода. Але ввечері потрібно бути обережніше, тому що можуть виникнути фінансові труднощі.

Чому свербить ліве око вночі?

Нічний свербіж в лівому оці буде передвісником нових цікавих зустрічей і поїздок, наприклад, раптового відрядження.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти